Lessen

Al ruim 30 jaar ervaring hebben Hugo Doesburg en Heleen de Witte in het geven van cello, dwarsfluit en kamermuzieklessen. Inmiddels hebben zij al 20 jaar een lespraktijk aan huis in hartje Nijmegen waar zij leerlingen van alle niveaus lesgeven.

Kwaliteit en gezelligheid

Bij de cellolessen van Hugo en de fluitlessen van Heleen draait alles om persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige lessen. Er worden indien gewenst lange, intensieve lessen gegeven, variĆ«rend van 30 minuten tot ruim een uur per les. Ze hebben beide op het conservatorium de hoogst haalbare diploma’s behaald, alles cum laude afgesloten. Alles staat in het kader van gezelligheid en vriendschappelijkheid. De lessen vinden plaats onder het genot van onze beroemde cappuccino, thee of ranja met iets lekkers. Er is altijd gezellig open huis voor alle cello- en dwarsfluitleerlingen. Er is binnenshuis tussen leerlingen al menig vriendschap en ensemble ontstaan.

Locatie

De cellolessen vinden plaats in ons atelier op de bovenverdieping van een woonhuis. De fluitlessen in de studio in het souterrain. VOF Doesburg is gelegen vlak buiten het stadscentrum van Nijmegen, op slechts 5 minuten loopafstand van het station. Daarmee zijn wij erg goed bereikbaar voor iedereen te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Er is echter ook (betaalde) parkeergelegenheid in de straat, waardoor u ook met de auto eenvoudig kunt langskomen.

Voorspeelavond

Elk jaar organiseren wij een voorspeelavond waar iedereen zichzelf kan laten horen en/of met anderen kan samenspelen met aansluitend een gezellig feest ter afsluiting van het (school)jaar.

Geinteresseerd? Neem contact op voor een les (instrument inbegrepen).